Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

1η καλύτερη ταινία μικρού μήκους στο πρόγραμμα "Καρε Καρέ συνήθειες υγεία" στους μαθητές του 17 Γυμνασίου Περιστερίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρε Καρέ συνήθειες υγεία


Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του προγράμματος, το πρόγραμμα «ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ στις Συνήθειες Υγείας μας»,  υλοποιείται από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και το πρόγραμμα πρόληψης παιδικής  και εφηβικής παχυσαρκίας ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας (Αριθ. Πρωτ. Φ13.1/7092/Δ2) . Το πρόγραμμα αφορά στην «Εφαρμογή και αξιολόγηση δράσεων για την προώθηση των υγιεινών διατροφικών συνηθειών και του δραστήριου τρόπου ζωής σε μαθητές Γυμνασίου» - «ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ στις Συνήθειες Υγείας μας».  Αντίστοιχα προγράμματα υλοποιούνται σε 13 Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με τη συμμετοχή 7 Γυμνασίων, σε 3 Δήμους (2ο, 3ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 2ο  Γυμνάσιο Μοσχάτου, 1ο Γυμνάσιο Ταύρου, 10ο, 14ο και 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου). 
Για να διαβάσετε πληροφορίες για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.
Κατά το τρέχον έτος το 17 Γυμνάσιο Περιστερίου βραβεύτηκε με την 1η καλύτερη ταινία μικρού μήκους στο πρόγραμμα Καρε Καρέ συνήθειες υγεία.

Συγχαίρουμε τους συναδέλφους για τον κόπο που κατέβαλλαν και ιδιαίτερα στη συνάδελφο κλ. ΠΕ15 και υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Κωνσταντίνα Πρασίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου