Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

"Η Ελιά ως πηγή ζωής, πολιτισμού & Τέχνης" (Βέλτιστο ψηφιακό σενάριο στην πλατφόρμα Αίσωπος)





Το σενάριο "Η Ελιά ως πηγή ζωής, πολιτισμού και τέχνης", της συναδέλφου κ. Κωνσταντίνας Πρασίνου κλ. ΠΕ15 που υπηρετεί στη ΔΙ.Δ.Ε. Γ' Αθήνας βραβεύτηκε ως βέλτιστο στην κατηγορία Βιωματικές Δράσεις - ΣΔΕ- Project (Γυμνάσιο) ανάμεσα στα έργα που αξιολογήθηκαν στη συγκεκριμένη κατηγορία στην πλατφόρμα Αίσωπος. 


Για να μεταβείτε στο σενάριο  πατήστε ΕΔΩ.

Ας μου επιτραπεί να σημειώσω ότι η συνάδελφος δεν μπόρεσε να το υποβάλλει στην κατηγορία "Οικιακή Οικονομία" γιατί δυστυχώς δεν υπήρξαν στην κατηγορία αυτή τρεις αξιολογητές παρά μόνο ένας (η υποφαινομένη) και για το λόγο αυτό δε συγκροτήθηκε επιτροπή αξιολογητών για την κατηγορία "Οικιακή Οικονομία". Κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένα σενάριο αξιολογημένου εκπαιδευτικού στην κατηγορία "Οικιακή Οικονομία". Να αναφέρουμε ότι αρκετοί συνάδελφοι αναγκάστηκαν να υποβάλλουν το σενάριο τους σε άλλη κατηγορία. Από τα σενάρια αυτά δύο βραβεύθηκαν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στην πλατφόρμα υπάρχουν ωστόσο τρία (3) ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ από τον κ. Καδιγιαννόπουλο Γιώργο εκπαιδευτικό κλ. ΠΕ15 που έχουν άμεση σχέση όπως καταλαβαίνετε με το αντικείμενο.
  Για να μεταβείτε τα δειγματικά σενάρια ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου